Velkommen til SFO-Kragelund

SFO-Kragelund er en integreret del af Kragelundskolen, hvor pædagoger og lærere har et godt og konstruktivt samarbejde.
Vores åbningstider omfavner den tid, hvor børnene får undervisning, og således er det SFO-Kragelund, der både åbner og lukker skolen. Vi tager imod barnet om morgenen, er sammen med barnet i løbet af undervisningstiden, i frikvarteret, til understøttende undervisning, til faglig fordybelse og lektiehjælp, til bevægelse og endelig i SFO, hvor vi slutter dagen af sammen.

I SFO lægger vi vægt på, at det er barnets fritid. Vi har ugeplaner, der viser, hvilke aktiviteter, der er planlagt i løbet af ugen, ligesom der skal være tid til at lege og bare være sammen med vennerne.

Pædagogerne i SFO-Kragelund varetager understøttende undervisning, bevægelse, faglig fordybelse/lektiehjælp og er i et stort omfang sammen med lærerne omkring undervisningen. Alt sammen for at gøre skoledagen og dermed også SFO-dagen så varieret som mulig.

Dagens rytme

Mange børn starter dagen i morgen-SFO. Når børnene kommer, skriver de sig selv ind i en bog, der ligger på bordet. Det er vigtigt at sige godmorgen til pædagogen. Hvis I har brug for hjælp til at få afleveret jeres barn, så sig det til pædagogen. Når klokken bliver 08:00 går børnene til undervisning. I begyndelsen af skoleåret vil børnenes klassepædagoger eller morgenåbneren sørge for, at børnene kommer i deres respektive klasser. Morgenåbning foregår på Store Torv - lige ved skolens hovedindgang. Det er ikke muligt at komme over på gangen med børnehaveklasserne før kl. 08:00, fordi skolen bliver gjort ren. Der er mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 07:30: Havregryn, cornflakes eller müesli. Hvis jeres barn er meget træt om morgenen, så kan det være en fordel at spise i morgen-SFO og så bruge tiden derhjemme på at komme op og få tøj på.

Når undervisningen er slut, begynder SFO´en. Der skal ikke skiftes lokaler.
I SFO er der dels aktiviteter, som man kan vælge til og fra og dels nogle, man skal være med til.

Eftermiddagsmad

Børnene skal have en madpakke med til om eftermiddagen. Lad børnene hjælpe til med at lave madpakken, så de ved, hvad de har med.

Kontakt en pædagog eller teamet

Har du brug for at tale med en pædagog, kan du ringe til SFO'ens kontor i tidsrummet kl. 08:15 - 11:00. Vi tager imod besked, og pædagogen kan kontakte dig i løbet af dagen. Du kan også sende en besked til pædagogerne via ForældreIntra.

Får du brug for at kontakte dit barns team i løber af eftermiddagen, kan du sende en sms direkte til teamet. Din sms bliver læst i løbet af dagen. Der vil dog være en vis responstid, afhængig af hvor travlt pædagogerne har med børnene. Du kan ringe direkte til teamet fra kl. 14:30.

Kontakt SFO

Kl. 06:30 - 08:00 (Morgen-SFO)

Kl. 08:00 - 15:30 (Randi Kragelund)

Kl. 14:30 - 17:00