Velkommen til Pædagogisk Læringscenter / Skolebiblioteket

På Kragelundskolen har alle klasserne på 0. - 3. årgang hver uge en bibliotekstime, hvor de får læst eller fortalt en historie. Det kan også være de ser en lille film og får vist eller anbefalet nye bøger. Efterfølgende låner de bøger med hjem.

I begyndelsen er det mest højtlæsningsbøger til forældrene, men hurtigt begynder 0. klasserne allerede at låne små bøger, de selv kan læse.

Biblioteket er også et sted, hvor eleverne i små grupper kan komme og arbejde. Eleverne kan også få hjælp til et projekt i et fag eller de kan se og låne den nye bog i deres yndlingsserie. For elever i 5. og 6. klasse holder vi bogklub en gang om måneden.

Vi har udstillinger fra håndværk & design og andre projekter udarbejdet af eleverne. Og vi laver selv forskellige udstillinger. Vi har lige fejret børnebogens 50-års fødselsdag, vi udstiller de nominerede bøger til Orla-prisen og vi laver tema-udstillinger.

Hvert år afholder vi fortælledag for 5. klasserne. Her er fortællingen i centrum og ugen efter holder vi mesterskab for klasserne, hvor årgangens fortæller kåres.

Kontakt Læringscentret

Læringsvejleder